Bízhat benne: mi készítjük a legmagasabb színvonalú előkészületeket és gyártási folyamatainkat. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. Wolz rámutat a biológiai anyagok jó biohasznosulására is. Ok: A létfontosságú anyagok hatékonysága akkor a legjobb, ha természetes formájukban és szinergetikus összetételükben szívják fel őket.
A Dr. A Wolz Zell GmbH DIN EN ISO 9001 szerint nemzetközileg elismert minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik (fejlesztési, gyártási és értékesítési területeken), valamint tanúsított HACCP koncepcióval rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. A Wolz Zell GmbH igénye a legmagasabb szintű minőség, az ügyfelek elégedettsége és a minőségirányítás folyamatos fejlesztése érdekében.
A DIN EN ISO 9001 a nemzetközileg érvényes minőségirányítási szabvány az ISO 9000 ff szabványsorozatban. Ez a szabvány a minőségirányítási intézkedések alapelveit tartalmazza. Az első prioritás az ügyfélorientáció és a gyártási folyamatok folyamatos és átfogó fejlesztése.
A HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pont) egyfajta biztonsági rendszer az élelmiszeripar számára. Az eredetileg a NASA számára tervezett kockázatkezelési rendszer a gyártási folyamatban felmerülő összes potenciális veszély elemzésére épül. A folyamatok lebontása a személyi higiéniától a kapcsolódó tisztítószerekig és a beszállítók minőségi előírásaitól függ. A HACCP koncepció célja a mikrobiológiai, kémiai és fizikai veszélyek azonosítása már a gyártás során, és ezek megfelelő intézkedésekkel történő kiküszöbölése.